Dienstverlening

Redactie & Co werft en selecteert al ruim vijftien jaar hoofdredacteuren voor tal van media en andere organisaties. Deze ervaring zetten we ook graag in voor jouw medium.

We hanteren altijd een laagdrempelige aanpak, richting zowel opdrachtgever als kandidaat. Na een briefing waarin de eisen aan de nieuwe hoofdredacteur worden vastgesteld gaan we voor je aan de slag.

Vaak kunnen we dan al binnen een week een of meerdere kandidaten aan je voorstellen. Deze hoofdredacteuren in spe voldoen aan alle eisen, zodat jij je kunt concentreren op de persoonlijke aspecten, de klik met de kandidaat.

We werken altijd no cure no pay en vragen nimmer om exclusiviteit. We geloven in de kracht van ons eigen netwerk en willen pas dan worden betaald als we jou adequaat hebben geholpen.

...Al meer dan 15 jaar een spilfunctie...

Omdat we al zo lang een spilfunctie vervullen in de Nederlandse arbeidsmarkt voor hoofdredacteuren, kennen we de meeste van hen persoonlijk. Veel hoofdredacteuren zijn zelfs al eens eerder via ons aan een nieuwe uitdaging begonnen.

Deze persoonlijke band met de doelgroep biedt ons grote voordelen: we bereiken vrijwel alle geschikte kandidaten, we beseffen wat nodig is om te kunnen functioneren als hoofdredacteur en we kunnen net die ene stap verder zetten om de beste hoofdredacteuren aan de tafel te krijgen. Zo bereikt Redactie & Co mensen die zelf nooit reageren op advertenties of op aanbiedingen van algemene recruitmentbureaus.

Uiteraard past Redactie & Co state-of-the-art selectiemethoden toe, maar dan wel toegespitst op de specifieke doelgroep.